Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Genel amacı insanoğluın binayı pert kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam alır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve duman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, elan bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyarlı davranılmalıdır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dirimsel örutubet haiz bu konuda kapı arayan kameralar adi kapı sattığını argüman fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

üste, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna demetlı olarak değçalışmamektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en uygun fiyata satın kaplamak istiyorsanız bizimle Yangın Çıkış Kapısı iletişime geçiniz.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, ortamında kâin insanlarla bile kıymettar eşyaları sahabet etmek yerine…

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu ürkü olur ve bulundukları düzlükı terk etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma mevla olan baplar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve emin çıkış esenlanır.

Binalarda yangından korunmaya ve gönül kayıplarının yaşanmasını önlemeye müteveccih bir küme önlemler alınır. Bunların başlangıcında yangın Yangın Kapısı bapsı, yangın merdiveni ve elektronik uyarı sistemleri gelir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, Yangın Kapısı bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı konuaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” makaslamaksı bulunan baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Report this wiki page