Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı vira etmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin tasa ettikleri bütün mevzular karşı marifet sahibi olabilirler.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza iş adımları çoğunlukla şunları yürekerir:

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik veya dairesel bir muhafaza içre kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana iye yahut bediiyat esefların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere olur.

Binalarda belli başlı standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu düzenek, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını esenlar, sonunda yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının sıkı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi yürekin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın bapsı ne hizmet binalmalıdır? Yangın kapıları kararlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının muayene edilmesini kucakerir. yangın kapısı Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun tuzakıyoruz.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha koca mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page